Vuçeviq: Me ushtrinë serbe të gjithë qytetarët e Serbisë janë të sigurt

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Millosh Vuçeviq, ka vizituar sot njësitet e Ushtrisë Serbe në Rashkë dhe Novi Pazar.

Ai ka thënë se ushtria serbe nuk dëshiron konflikte, por se është e gatshme të zbatojë çdo urdhër të Komandanti suprem dhe për të mbrojtur vendin e Serbisë dhe të gjithë qytetarët e saj.

“Ushtria Serbe është e gatshme të kryejë çdo detyrë që merr nga Komandanti Suprem për të mbrojtur integritetin e vendit tonë, sovranitetin e Republikës. të Serbisë dhe mbrojtjen e të gjithë qytetarëve të saj”, tha Vuçeviq, raporton Kosovaonline.

Ai theksoi se lidershipi politik do të bëjë gjithçka për të ruajtur paqen dhe stabilitetin, por se ushtria serbe është argumenti më i fortë, më bindës parandalues ​​për të gjithë ata që nuk kanë dëshira dhe synime të mira ndaj Serbisë.