Votuesi i hershëm në Viti: Rinia nuk po punon

Votues në Viti

Votuesi në Viti

“Rinia nuk po punon”, kështu tha votuesi i parë në qendër më të madhe të votimit në Viti.

Ai është një i pensionuar i Zvicrës dhe thotë se traditën e të zgjuarit herët e ka marrë atje.

“Po shpresojmë për rininë, por nuk po punojnë”, theksoi ai.

Përndryshe në Viti përballet Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje.

Ky qytet është bastion i LDK-së.