Voton Esat Raci i PDK-së në Klinë

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Klinës, Esat Raci

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Klinës, Esat Raci, e ka kryer obligimin e tij qytetar për të votuar.

Ai ka kërkuar nga qytetarët që të votojnë.

“Qytetari i Klinës ka treguar kulturë të lartë”, tha Raci.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe PDK janë në balotazh.

Pak më herët ka votuar edhe kryetari aktual i Klinës, Zenun Elezaj.