Voton Agim Bahtiri, thotë se është dhe do të jetë kryetari i ardhshëm

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri.

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka votuar, duke shtuar se “është kryetari aktual dhe i ardhshëm Mitrovicës”.

“Qytetaret duhet ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar, pasi janë zgjedhje të rëndësishme”, ka thënë Bahtiri.

Atë e ka shoqëruar bashkëshortja e tij.

Por, atij i ra në tokë fletëvotimi para se ta hidhte në kuti.

Pak më herët ka votuar edhe kundër-kandidati i tij, Bedri Hamza.