Ushtria izraelite: Brenda 48 orëve do të fillojmë të hyjmë në qytetin e Gazës

“Sot kemi rrethuar qytetin e Gazës, brenda 48 orëve do të fillojmë të hyjmë në qytet”. Kështu ka thënë zëdhënësi ushtarak Daniel Hagari. “Rripi tani është i ndarë në dy sektorë: Veriu dhe Jugu”.