Që nga 7 tetori, Hamasi ka vrarë 341 ushtarë izraelitë

Forcat e Mbrojtjes së Izraelit njoftuan vdekjen e dy ushtarëve të tjerë, njëri gjatë operacionit tokësor në vazhdim në Rripin e Gazës dhe i dyti i identifikuar javë pas sulmit të Hamasit në jug të Izraelit më 7 tetor. Viktimat janë rreshteri i klasit të parë Yedidya Eliyahu, 25 vjeç, i vrarë në operacionin në Rrip dhe rreshteri major Yam Glass, 20 vjeç, i vrarë më 7 tetor. 341 ushtarë izraelitë, duke përfshirë ushtarë, oficerë dhe rezervistë, janë vrarë që nga 7 tetori.