Polonia bën thirrje për sanksione ndaj energjisë ruse

Ministri i klimës i Polonisë ka bërë thirrje për “sanksione të menjëhershme” ndaj naftës dhe gazit rus.

Anna Moskwa po fliste teksa mbërriti për një takim urgjent të ministrave të energjisë të BE-së në Bruksel.

Moskwa tha se sanksionet e energjisë së freskët ishin një hap “i domosdoshëm” dhe “urgjent”.

Ministri i klimës i Polonisë ka bërë thirrje për “sanksione të menjëhershme” ndaj naftës dhe gazit rus.

Anna Moskwa po fliste teksa mbërriti për një takim urgjent të ministrave të energjisë të BE-së në Bruksel.

Moskwa tha se sanksionet e energjisë së freskët ishin një hap “i domosdoshëm” dhe “urgjent”.

Ministri i klimës i Polonisë ka bërë thirrje për “sanksione të menjëhershme” ndaj naftës dhe gazit rus.

Anna Moskwa po fliste teksa mbërriti për një takim urgjent të ministrave të energjisë të BE-së në Bruksel.

Moskwa tha se sanksionet e energjisë së freskët ishin një hap “i domosdoshëm” dhe “urgjent”.