Përqafime dhe shtrëngim duarsh, takimi ndryshe i Edi Ramës me Dritan Abazoviç

Kryeministri me mandat teknik i Malit të Zi, Dritan Abazoviç ka mbërritur në Tiranë për Samitin e Procesit të Berlinit. Abazoviç u prit me përqafime nga kreu i qeverisë shqiptare, ndërsa në një deklaratë për mediat, ai tha se e ardhmja e Ballkanit është në BE.

“Kryeministri Rama ka sjellë gjithë Europë në Tiranë ashtu si gjithë Ballkanin Perëndimor ashtu si është një shenjë shumë e mirë shpresoj që e ardhmja e të gjithëve është në Bashkimi Evropian”, tha Abazoviç.

Abazoviç u ndal para mediave ndërsa uroj kryeministrin Rama për punimet e Samitit dhe tregoi se e sheh vendin e këtij samiti si një shenjë të mirë për të ardhmen evropiane të rajonit. Një koment e kishte edhe për Kosovën. “Dua të them që e vetmja mënyrë sesi të zgjidhim problemet politike është të ulen dhe të kenë dialog”, tha lideri shqiptar i Malit të Zi.