Nisma në Malishevë akuzon një komisioner për “presion ndaj votuesve”

Nisma Socialdemokrate.

Nisma Socialdemokrate në Malishevë, ka akuzuar një komisionar në Banjë që “po iu bën presion votuesve për ta votuar PDK-së”.

Sipas Nismas personi që “po bën presion” është Faton Telaku.

“Secilit qytetar që po u shpërndan fletën e votimit po ju kërkon të votohet kandidati i PDK-së”, pretendon Nisma.

“Ju bëjmë thirrje të gjitha organeve përgjegjëse për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor të merren urgjentisht me këtë rast”, thuhet në njoftim.

Në balotazhin e Malishevës garojnë Nisma dhe Partia Demokratike e Kosovës.