Netanyahu: Nuk ka armëpushim me Hamasin derisa të kthehen pengjet

“Nuk do të ketë armëpushim derisa të kthehen pengjet tanë. Ne u kemi thënë miqve dhe armiqve tanë. Ne do të vazhdojmë derisa t’i mposhtim ata”. Kështu tha kryeministri Benjamin Netanyahu, duke përsëritur një qëndrim tashmë të njohur të Izraelit.