Negociatori ukrainas: Raundi tjetër i negociatave midis Rusisë dhe Ukrainës fillon të hënën në Turqi

Takimi Rusi & Ukrainë

Raundi tjetër i negociatave midis Ukrainës dhe Rusisë do të mbahet drejtpërdrejt nga 28-30 mars në Turqi, tha në Facebook negociatori ukrainas David Arakhamia. 

Ai nuk specifikoi se ku në Turqi do të takohen dy delegacionet të hënën, raporton CNN.

Negociatat e mëparshme kanë dhënë pak rezultat.