Momenti kur terroristët e Hamasit marrin peng dy vajza dhe i ekzekutojnë

Pamje të rënda janë të regjistruara gjatë masakrës së festivalit Nova. Pamjet tregojnë terroristët e Hamasit duke qëlluar dy gra teksa përpiqeshin të iknin. Pamjet u kapën nga kamerat e sigurisë në Kibbutz Alumim, i cili ndodhet vetëm në lindje të Izraelit ku u mbajt festivali, sipas kanalit Telegram South First Responders. Video tregon një grup që arrin në Kibbutz pasi ikën nga festivali, duke menduar se ata janë të sigurt nga çdo sulm i mëtejshëm, shkruan South First Responders, raporton Daily Mail. VIDEO