Lladrovci u bën thirrje qytetarëve të dalin për të votuar

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci

Kryetari i Drenasit dhe njëherësh kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për të rimarrë pushtetin në këtë komunë, Ramiz Lladrovci, dhe bashkëshortja e tij, kanë votuar të dielën për zgjedhjet lokale.

Pas votimit, Lladrovci u është drejtuar qytetarëve me thirrje për të dalë në zgjedhje.

“Sot është një ditë e mirë dhe i ftoj të gjithë qytetarët të dalin të votojnë për kryetarin e tyre dhe asamblistin që do t’i përfaqësojë në katër vitet e ardhshme”, është shprehur ai.

Të njëjtën thirrje e ka bërë edhe bashkëshortja e Lladrovcit.

“I ftoj të gjithë qytetarët e Drenasit të dalin të  votojnë, të mos lënë asnjë votë brenda. Është ditë e bukur”, ka thënë ajo.