Klitscho: I bëjë thirrje botës demokratike që të ndihmojë në ndalimin e menjëhershëm të luftës

Boksieri ukrainas, Wladimir Klitscho

Boksieri ukrainas, Waldimir Klitscho, i ka bërë thirrje botës demokratike që të ndihmojë në ndalimin e menjëhershëm të luftës së Rusisë kundër Ukrainës.

Klitscho përmes një postimi ka kërkuar që të gjithë të përqendrohen për t’i dhënë fund kësaj lufte.

“Miq, shpërndajeni tek të njohurit tuaj anglishtfolës. E gjithë bota – në të gjitha mënyrat e mundshme – duhet të përqendrojë përpjekjet e saj për t’i dhënë fund kësaj lufte”, ka shkruar ai.

Vendet e NATO-s si, Bullgaria, Polonia dhe Republika Ceke, kanë mbylluar hapësirat ajrore për Rusinë.

Dhe rreth kësaj ka reaguar, Rusia duke mbyllur hapësirat e saj ajrore për Bullgarinë, Poloninë dhe Republikën Çeke.

Së fundmi, sipas Zelenskyy edhe Turqia ka ndaluar kalimin e anijeve ruse nga Deti e Zi, thotë Zelenskyy./Shqip.com