Këtu e gjeni vendvotimin tuaj për zgjedhjet e 14 nëntorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se si mund ta gjeni vendvotimin tuaj.

E thjesht klikoni këtu dhe shënoni numrin e letërnjoftimit tuaj.

Sot, në 21 komuna u hapen vendvotimet për të votuar për kryetarin e komunës.

Deri në ora 19:00 qytetarët mund të dalin e  të votojnë.

Por, u raportua se disa qytetarë kishin probleme ta gjejnë vendvotimin e tyre.