Këshilltari presidencial ukrainas mendon se do të arrijnë rezultate nga bisedimet me Rusinë në ditët e ardhshme

Takimi Rusi & Ukrainë

Këshilltari presidencial ukrainas, Mykhailo Podoliak, tha të dielën se ai mendon se do të “arrijnë rezultate konkrete” nga bisedimet me Rusinë në ditët e ardhshme.

Në një video të postuar në Twitter, Podoliak, një këshilltar i lartë i presidentit ukrainas Volodymyr Zelensky, tha se Rusia “bëhet shumë më e ndjeshme ndaj pozicionit ukrainas” dhe “ka filluar të flasë në mënyrë konstruktive”, raporton CNN.

“Propozimet tona janë në tavolinë. Ata janë shumë të ashpër. Midis tyre, tërheqja e trupave, armëpushimi”, shtoi Podoliak, “Ne nuk do të heqim dorë nga asnjë pikë, jashtë parimit”.