Ka përfunduar raundi i tretë i bisedimeve Ukrainë – Rusi

Rusi-Ukrainë

Raundi i tretë i bisedimeve ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë ka përfunduar.

Një këshilltar ukrainas në zyrën e presidentit tha se kishte disa përparime “të vogla pozitive” në logjistikën e korridoreve humanitare. 

Dhe agjencia e lajmeve Reuters citoi një negociator ukrainas të thoshte se nuk ishte arritur asnjë marrëveshje që përmirësonte ndjeshëm situatën më të gjerë, raporton BBC.

Një ndihmës i Kremlinit tha se bisedimet në Bjellorusi kishin “dështuar të përmbushnin pritshmëritë tona”, në komentet e transmetuara në TV rus.

Të dyja palët thonë se bisedimet do të vazhdojnë.