Josep Borrell dhe Ministrat e Mbrojtjes së BE-së – sot do diskutojnë për situatën në Ukrainë

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borrell – përmes një postimi në Twitter, ka bërë të ditur se sot do t’i mbledhë ministrat e mbrojtjes të BE-së, për të diskutuar situatën e fundit në terren në Ukrainë.

“Unë jam duke mbledhur sot ministrat e mbrojtjes të BE-së, për të diskutuar situatën e fundit në terren në Ukrainë në funksion të sulmit të paprovokuar të Rusisë. Ne do të diskutojmë për nevoja të mëtejshme urgjente dhe do të koordinojmë ndihmën tonë, me ndihmën e shtëpisë së pastrimit të menaxhuar nga Shtabi Ushtarak i BE-së”, ka shkruar ai.