Jordania dënon sulmin e ushtrisë Izraelite në spitalin Al-Shifa: Shkeli ligjin ndërkombëtar

Ministria e Jashtme jordaneze dënoi bastisjen e Forcave të Mbrojtjes të Izraelit (IDF) në spitalin al-Shifa, duke folur për një “shkelje të ligjit ndërkombëtar humanitar”. Aman, shtoi ai në një deklaratë, “e mban Izraelin përgjegjës për sigurinë e civilëve dhe personelit mjekësor”.