Izraeli refuzon OKB-në: Nuk ka armëpushim, do eliminojmë Hamasin

An Israeli soldier walks past a house damaged during the Hamas attack in Kibbutz Kfar Azza, Israel, Friday, Oct. 27, 2023. The Kibbutz was attacked on Oct. 7. (AP Photo/Maya Alleruzzo)

Izraeli e refuzon kategorikisht kërkesën e OKB-së për armëpushim. “Duke refuzuar haptazi thirrjen e neveritshme për një armëpushim, Izraeli synon të veprojë për të eliminuar Hamasin ashtu siç veproi bota kundër nazistëve dhe ISIS-it”, shkruan ministri i Jashtëm izraelit Eli Cohen në X.