Izraeli, operacion ushtarak në spitalin Al Shifa të Gazës

Ushtria izraelite po kryen një operacion në një zonë të spitalit Shifa në Gaza: Forcat e Mbrojtjes të Izraelit (IDF) e njoftuan këtë në Telegram. “Bazuar në informacionin e inteligjencës dhe një domosdoshmëri operacionale, forcat IDF po kryejnë një operacion të saktë dhe të synuar kundër Hamasit në një zonë specifike të spitalit Shifa”, thuhet në deklaratë. “Ne u bëjmë thirrje të gjithë terroristëve të Hamasit të pranishëm në spital të dorëzohen”, përfundon shënimi.