Izraeli liron 33 të burgosur palestinezë, gra dhe të mitur, më i riu është 14 vjeç

Në këmbim të 11 pengjeve të liruara nga Hamasi si pjesë e marrëveshjes së armëpushimit, Izraeli liroi 33 të burgosur të tjerë palestinezë, gra dhe të mitur. Kjo është bërë e ditur nga Autoriteti i Burgjeve të Izraelit, sipas të cilit të 33-të janë ndaluar në burgje të ndryshme. Më i riu nga të burgosurit është 14 vjeç. Kjo e çon numrin e të burgosurve palestinezë të liruar nga shteti hebre në 150, në këmbim të 51 pengjeve izraelitë të liruar deri më tani.