Franca dërgon armë në Ukrainë

Armët dhe pajisjet janë rrugës nga Franca në Ukrainë, ndërsa Perëndimi i jep ndihmë Ukrainës në betejën e tyre me trupat ruse që avancojnë, shkruan BBC

Këtë e ka konfirmuar presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskiy, ka shkruar në Twitter se ai kishte folur me presidentin e Francës Macron sot në mëngjes kur “filloi një ditë e re në vijën e frontit diplomatik”.

“Koalicioni kundër luftës po funksionon!” shkroi Zelensky në Twitter.

Të shtunën, Macron postoi një video të tij duke deklaruar: “Lufta do të zgjasë – ne duhet të përgatitemi për të!”./SHQIP.com