EXIT POLL-it : Ramiz Lladrovci e fiton Drenasin

Kandidati i PDK-së, Ramiz Lladrovci

Sipas Exit POLL-it të prezantuar nga Klan Kosova kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Ramiz Lladrovci e ka fituar Drenasin me 58.4 %..

I dyti është radhitur Fejzi Kiqina nga Lëvizja Vetëvendosje me 19.2 % dhe pasohet nga Driton Ajazi nga Demokratët për Drenasin me 12.1 %.