Deri në ora 15:00 votuan mbi 23 për qind të qytetarëve

Komisioni Qendror Zgjedhor

Mbi 23 për qind e qytetarëve kanë votuar deri në ora 15:00.

Kështu ka kumtuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Më së shumti është votuar në Mamushë 45 për qind.

Ndërsa, pak është votuar në Dragash dhe Rahovec; aty mbi 16 për qind.

Qytetarët e 21 komunave janë duke votuar të dielën për ta zgjedhur kryetarin e katër viteve të ardhshme.