Bombardime masive nga ajri, ndërpritet rrjeti i komunikimeve në Gaza

Rrjetet e komunikimit në Rripin e Gazës janë ndërprerë për shkak të bombardimeve masive izraelite. Qeveria e Hamasit thotë se Izraeli “ka ndërprerë komunikimet dhe pjesën më të madhe të internetit” në të gjithë Rripin.