Al Arabiya: Arrihet marrëveshja mes Izraelit dhe Hamasit, lirimi i pengjeve në këmbim të të arrestuarve

“Është arritur një marrëveshje për një shkëmbim humanitar të të burgosurve midis Hamasit dhe Izraelit”. Këtë e raporton Al Arabiya , duke cituar burimet e saj, sipas të cilave marrëveshja konsiston në “lirimin e të burgosurve dhe të miturve palestinezë në burgjet izraelite në këmbim të 100 pengjeve, grave dhe të miturve, të mbajtur nga Hamasi”.