311 ushtarë izraelitë të vdekur nga lufta me Hamas

311 ushtarë dhe rezervistë izraelitë kanë vdekur në konfliktin mes Izraelit dhe Hamasit. The Times of Israel raporton numrin e ri të vdekjeve, duke specifikuar se shumë janë agjentë lokalë të sigurisë, pasi IDF konfirmoi vdekjen e një rreshteri njëzet vjeçar nga Rishon Lezion, i dislokuar me Divizionin e Gazës, i vrarë në sulmin e tmerrshëm më 7 tetor nga Hamasi në Izrael.