Rozë

Ky çifte është fituesi i ‘The Voice of Big Brother’

Dea, Efi dhe Bjordi ishin në garë për të fituar “The voice of Big Brother”.

Ata përformuan bashkë më mentorët e tyre, duke sjellë shumë emocione për banorët dhe publikun.

Juria e vërtetë e përbërë nga Alma Bektashi, Jonida Maliqi dhe Alban Male u vendosën nga Vëllai i Madh për të përzgjedhur çiftin fitues.

Ata zgjodhën Luizin dhe Efin si çift fitues të kësaj sfide.

/Shqip.com