Rozë

Kush i shpëtoi eliminimit e kush do rri ende nën ethe?

Publiku ka vendosur që Egla dhe Juli të vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpi.

Por, nën ethe do të vazhdojnë të mbesin Sara dhe Gazi.

Në pyetjen që iu bë banorëve se kush duhet të largohet, të gjithë që u pyetën ishin të ndarë në largimin e Eglës, Sarës apo Gazit.

/Shqip.com