Lajme

Kryeministri Rama në Beograd

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka mbërritur në Beograd për konferencën rajonale për mundësitë e zhvillimit të energjisë së ripërtëritshme në rajon.

“Beograd – Për Konferencën Rajonale të organizuar nën kujdesin e Qeverisë së Norvegjisë, mbi “Mundësitë e zhvillimit të energjisë së ripërtëritshme në Ballkanin Perëndimor” dhe bashkëpunimin e vendeve të rajonit për sigurinë energjitike”, shkruan kryeministri Rama në faqen e tij në Facebook.

/Shqip.com