Ekonomi

Klubi i Biznesit të Kosovës zhvillojnë takim me kongresmenin Robert Aderholt

Klubi i Biznesit të Kosovës zhvillojnë takim me kongresmenin Robert Aderholt
Klubi i Biznesit të Kosovës zhvillojnë takim me kongresmenin Robert Aderholt

Klubi i Biznesit të Kosovës kanë zhvilluat një takim të suksesshëm me kongresmenin Robert Aderholt.

“Kemi kënaqësinë të njoftojmë për një takim të suksesshëm midis Business Club dhe kongresmenit të respektuar, Robert Aderholt. Ky takim ishte një mundësi e shkëlqyer për të diskutuar bashkëpunimin ekonomik dhe për të forcuar lidhjet midis Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara”, thuhet në njoftimin e tyre.

Tutje, thuhet se kongresmeni Aderholt tregoi interes të veçantë për projektet dhe përpjekjet e tyre për të promovuar zhvillimin ekonomik dhe tërheqjen e investimeve të huaja në Kosovë.

“Diskutimet tona u përqendruan në iniciativat që mund të sjellin përfitime të ndërsjella dhe rritje të qëndrueshme për të dy vendet. Faleminderit Kongresmen Aderholt për mbështetjen dhe përkushtimin tuaj ndaj zhvillimit ekonomik të Kosovës!”

“Ne jemi të sigurt që ky është vetëm fillimi i një bashkëpunimi të frutshëm dhe të gjatë”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Kemi kënaqësinë të njoftojmë për një takim të suksesshëm midis Klubit të Biznesit dhe kongresmenit të respektuar, Robert Aderholt. Ky takim ishte një mundësi e shkëlqyer për të diskutuar bashkëpunimin ekonomik dhe për të forcuar lidhjet midis Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara.

Kongresmeni Aderholt tregoi interes të veçantë për projektet dhe përpjekjet tona për të promovuar zhvillimin ekonomik dhe tërheqjen e investimeve të huaja në Kosovë. Diskutimet tona u përqendruan në iniciativat që mund të sjellin përfitime të ndërsjella dhe rritje të qëndrueshme për të dy vendet.

Faleminderit Kongresmen Aderholt për mbështetjen dhe përkushtimin tuaj ndaj zhvillimit ekonomik të Kosovës!

Ne jemi të sigurt që ky është vetëm fillimi i një bashkëpunimi të frutshëm dhe të gjatë.

/Shqip.com