Lajme

Kjo është gjendja në pikat kufitare në Kosovë

Kufiri te Dheu i Bardhe

Mëngjesi i ditës së enjte i ka karakterizuar të qeta pikat kufitare në Kosovë.

Duke u bazuar në të dhënat e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në të gjitha vendkalimet nuk ka pasur pritje me të gjata se 5 minuta.

Ndërsa në po të njëjtat pika nuk është shënuar asnjë kolonë.

Kujtojmë se gjatë ditëve të verës, në pikat kufitare në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë ka pasur pritje të  gjata me orë të tëra.

Po ashtu në këto vendkalimi kolonat kanë arritur me kilometra dhe kjo për shkak të fluksit të mërgimtarëve gjatë sezonës./Shqip.com