Lajme

Këshilli Grevist i BSPK-së mbërrin në Qeveri

Këshilli Grevist i BSPK-së

Këshilli Grevist i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka arritur në Qeverinë e Kosovës për tu takuar me kryeministrin Albin Kurti.

Takimi mes tyre është paraparë të nisë nga ora 08:00.

Ky takim vjen pas hyrjes në grevë të BSPK-së dhe SBASHK-ut që nga 25 gushti.

Këshilli Grevist i BSPK-së

Ata kanë hyrë në grevë duke kërkuar ndarje të 100 eurove për të gjithë punëtorët deri në hyrjen në fuqi të Ligjit për Paga./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022