Art Jetese

Keni probleme me veshkët, përdorni këtë preparatë që e keni secili në shtëpi

Soda e bukës, ose e njohur edhe si bikarbonat natriumi është një përbërje kimike në formë kristaline e ngurtë të bardhë, por gjithashtu mund të shfaqet edhe si pluhur.

Përveç që përdoret për gatim, soda e bukës ka edhe qëllime të tjera, dhe më e rëndësishmja është se ajo është shumë e dobishme për veshkat tuaja, transmeton lajmi.net.

Fakti që egjiptianët e lashtë përdorën depozita natyrale të sodës së bukës për hieroglifet e tyre tregon se bikarbonati i natriumit është përdorur për shumë shekuj.

Përtej kësaj që u tha, përdorimi i sodës së bukës për përmirësimin e shëndetit të veshkave kërkon ndjekjen e disa hapave, të rekomanduara nga Dr. Thomas P. Kennedy.

Ai rekomandon që në ditën e parë ju duhet të vendosni një lugë çaji nën gjuhën tuaj.

Ndërkaq, për sa i përket asaj të dytës, duhet të përzieni një lugë çaji sodë buke me një lugë çaji kripë në 1,5 litra ujë dhe ta konsumoni këtë çdo ditë, për 2-3 ditë rresht.

/Shqip.com