Rozë Ndërkombëtar

Këngëtari i njohur shpallet fajtor për abuzim seksual ndaj të miturve

Këngëtari R. Kelly, është shpallur fajtor për abuzim seksual të fëmijëve.

Artisti, emri i vërtetë i të cilit është Robert Sylvester Kelly, u shpall fajtor të mërkurën për tre akuza për abuzim të të miturve dhe tre akuza për prodhimin e imazheve seksuale për fëmijë.

Bashkëpunëtorët e Kelly-t, Derrel McDavid dhe Milton Brown ishin bashkë-pandehur në gjyqin e Çikagos. Juristët liruan McDavid-in, menaxherin e gjatë të biznesit të Kelly-t, i cili u akuzua për komplot me Kelly-n për të manipuluar gjyqin e vitit 2008.

Brown, një bashkëpunëtor prej vitesh, u lirua nga akuzat për marrjen e imazheve të abuzimit me fëmijët.

Kelly është dënuar në Nju Jork për shantazh dhe trafikim seksual dhe u dënua në qershor me 30 vjet burg federal.

Dy gjyqe të tjera janë në pritje; një në Minesota dhe një tjetër në gjykatën shtetërore në Çikago.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022