Lajme

KEDS njofton për reduktime me energji elektrike

Foto: Ilustrim

Kompania energjetike, KEDS, ka njoftuar për reduktime të energjisë elektrike.

Kjo për shkak të punimeve nëpër sistem.

Përmes një njoftimi tregohen vendet dhe oraret ku nuk do të ketë rrymë.

Edhe gjatë ditës së sotme ka pasur reduktime. /Shqip.com

Komunikata e plotë:

Prizren

1.

Prizreni 1 110/35/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Arbana  (Kodi: 30000001)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Prizreni 1 110/35/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Ortakolli 1  (Kodi: 30000002)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: 275 Beteja e Llapushnikut, 69 Haki Taha (një pjesë), 71 Kurtesh Hasani, 72 Mon Karavidaj, 74 Muharrem Hoxha (një pjesë), 75 Sinan Gegollaj, 76 Asdreni (një pjesë), 77 Trepça (një pjesë), 78 Sadik Rexha, 79 Sali Saramati, 80 Marie Ulqinaku (një pjesë), 81 Ulqini, 83 Gjon Sereqi (një pjesë), 84 Jakup Ferri, 85 Mihaill Grameno (një pjesë), 86 Isa Boletini (një pjesë), 87 Ali Hadri (një pjesë), 88 Vetim Shala, 89 Bije Vokshi dhe 89 Besnik Kastrati.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Prizreni 1 110/35/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Ortakolli 2  (Kodi: 30000003)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 100 Ernest Koliqi, 101 Enver Hadri, 102 Eqrem Çabej (një pjesë), 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni (një pjesë), 105 Bekim Berisha – Abeja, 106 Brigada 125 (një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 184 Morava (një pjesë), 185 Fadil Rifati, 186 Aliriza Selmani (një pjesë), 188 Vranina (një pjesë), 189 Tahir Zemaj, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 195 Fahredin Hoti (një pjesë), 209 Avdi Shala, 210 Mahir Domi (një pjesë), 241 Tamil Shala (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 81 Ulqinit (një pjesë), 87 Ali Hadri (një pjesë), 92 Musine Kokollari (një pjesë), 93 Ohri (një pjesë), 94 Drejtësia, 94 Albrim Fanaj (një pjesë), 96 Besnik Kastrati (një pjesë), 97 Bujana (një pjesë), 98 Emin Abazi (një pjesë) dhe 99 Gucia (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Prizreni 1 110/35/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka  (Kodi: 30000004)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 100 Ernest Koliqi, 101 Enver Hadri, 102 Eqrem Çabej (një pjesë), 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni (një pjesë), 105 Bekim Berisha – Abeja, 106 Brigada 125 (një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 184 Morava (një pjesë), 185 Fadil Rifati, 186 Aliriza Selmani (një pjesë), 188 Vranina (një pjesë), 189 Tahir Zemaj, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 195 Fahredin Hoti (një pjesë), 209 Avdi Shala, 210 Mahir Domi (një pjesë), 241 Tamil Shala (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 81 Ulqinit (një pjesë), 87 Ali Hadri (një pjesë), 92 Musine Kokollari (një pjesë), 93 Ohri (një pjesë), 94 Drejtësia, 94 Albrim Fanaj (një pjesë), 96 Besnik Kastrati (një pjesë), 97 Bujana (një pjesë), 98 Emin Abazi (një pjesë) dhe 99 Gucia (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

LP 10kV Mushtishti (Kodi: 32000002 )  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Revizion i largpërçuesit.

Pejë

1.

Peja 2 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Loxha (Kodi: 51000008)  prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 2.

Peja 2 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Leshani (Kodi: 51000005)  prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanicë, Jabllanicë e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Peja 2 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Utva (Kodi: 51000009)  prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: 20 konsumatorë komercial në rrugën Bekim Berisha.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Peja 2 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010)  prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaqë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Peja 2 110/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV Dukagjini  (Kodi: 51000011)  prej orës 15:30 deri në ora 16:30

Vendet: rr. Fehmi Agani, Hotel Dukagjini etj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 6.

TS  Gurakoc 35/10 kV do të ndërprehet:

LP 10kV LP Onix-si (Kodi: 50052006)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Banja, Dobrusha, Lubovë, Orobert, Kaliqan, Onix Solar ka BRRE.

Arsyeja: Ndërrim shtyllave të tensionit të mesëm  në  Kaliqan.

 7.

NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

LP 10kV Dresniku (Kodi: 52000007)  prej orës 11:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshati Dresnik.

Arsyeja: Punime në Projektin TS Ambullanta Lagjja te lumi. Energjizimi i transformatorit energjetik.

8.

TS 110/10 kV Klinë të ndërprehet:

LP 10kV Gremniku  (Kodi: 52000011 )  prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva,Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Bartja e rrjetit të tensioninit të mesëm në 4 shtylla në fshatin Qeskovë.

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

LP 10 Vragolia (Kodi: 15018007)  prej orës 10:00 deri 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

LP 10 Lluzhan (Kodi: 10013011)  prej orës 10:00 deri 14:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Revizion i daljes.

3.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Milloshevë  (Kodi: 15019005)  në dy termine nga 11:00 deri 11:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: TS Babin Moc 2 dhe TR në  Gracë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Moc 2 (Kodi: 15019005073)  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Moc 2 dhe TR në  Gracë.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 KV në  Babin Moc.

5.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Moc 1 (Kodi: 15019005072 )  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Moc 2 dheTR në Gracë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit të tensionit të mesëm.

6.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Grace (Kodi: 15019005074)  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Moc 2 dheTR në Gracë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Begunca  (Kodi: 61067001)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe lagjja Arifaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura – Degëzimi për Letnicë

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Banulla  (Kodi: 41000012)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjia dhe Pojata.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve të shtyllave 0,4 kV

08.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

  NS NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Pozhegu Brothers-Qemajl Pozhegu (1) me (kod: 19000026229) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

 2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K me (kod: 19000026232) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza Banese afër shkollës Pavarësia.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS NN “Vëllezërit Asllanaj”Qazim Asllanaj me (kod: 19000026231) nga ora 14:00 deri 18:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza, banese afer shkolles Pavarësia si dhe Xhamisë.

Arsyeja:  Ndërrimi i transformatorit.

4.

  NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabeli Ulët.

Arsyeja:  Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

5.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS  Qameria 2 me (kod: 11000008033 ) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet:rr Haxhi Zeka,Shandor petefi,durresi. Xhella Hajda, Mehmet Bejci, Jasha r Erbara, Hasan Remniku, Nesret Krasniqi Nasijet Selimi, dhe Esat Berisha.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

6.

NS  110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV  Nr.18 – Arbëria 2 me (kod: 12000012  ) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).rr. Gjergj Balsha, 24Maji, Ahmet Krasniqi, Bekim Berisha, Halim Spahija dhe Qorr Ilazi.

Arsyeja:  Ndërrimi i kthinave dhe transformatorit.