Rozë

Juli-Heidit: Ke qeshur kur unë sulmoja Romeon

Juli dhe Heidi janë përfshirë në debate të forta gjatë jave të fundit. Jul ie akuzon banoren se i lë gjërat varur dhe e ka lejuar të diskutojë për lidhjen e saj, në mënyrë që ta nxirrte keq. Juli shtoi po ashtu se Heidi në asnjë moment nuk e ka mbrojtur Romeon dhe madje, se ajo kaqehsur kur ai e sulmonte.

Juli: Ajo që patë te klipi i parë, është ajo që kam nisur të bëj. Pse i lë gjërat kaq vonë dhe kujtohet ti marrë. Në kohën kur Romeo nuk i besonte dhe thoshte që ajo më mbron mua, ajo po të donte e mbyllte duke mu kthyer mua kudnër. Por kjo nuk e bëri. Siç më ka thënë këtu mbaje vendin, ashtu do më thoshte.

Heidi: Kjo është egërsia juaj, është absurde.

Juli: Lojën me sy e ka qejf, ta dini. Unë sot më në fund mora një ‘mbaje vendin’. Dua të komplimentoj Romeon sepse ai e mbron direkt, kjo bën batuat. Dua të kuptoj, pse ky njeri i lë gjërat deri në këtë pikë dhe pastaj kujtohet. Ose është kjo e finales ose pastaj i lë që t’i përdorë. Mendoj se duke e ekzagjeruar marrëdhnëien, duke më dhënë liri që të them gjërapër Romeon, kj otë thotë stop aty dhe të nxjerr keq. A është kështu?

Heidi: Jo

Juli: Si jo, ti ke qeshur me gjërat që kam bërë

Heidi: Me ty është hapi rrugën budallati.

Juli: Paskam qenë budalla që në fillim. Jo, nëse e do një njeri reagon menjëherë, jo pasi unë kam shpalosur arsenlain timdhe ti del keq se po zbulohesh. Unë nuk i konsideroj burrart nga mesi e poshtë, por nga mesi e lart. Nëse ti e lë të dashurin tënd të bëjë si kalama dhe ti e lejon dhe qesh.

/Shqip.com