Teknologji

Instagram teston veçorinë Flipside

Instagram
Instagram

Flipside është një veçori e ngjashme me konceptin e Finsta, ku përdoruesit mbajnë një seksion të veçantë, më privat të profilit të tyre nga profili i tyre kryesor publik.

Funksioni i ri i lejon përdoruesit të krijojnë lehtësisht një hapësirë ​​private, e cila do të jetë e disponueshme vetëm për miqtë e tyre të ngushtë ose të zgjedhur.

Për shembull, përdoruesit do të mund të kenë një fotografi të ndryshme profili, emër dhe biografi për “anën private” dhe do të jenë në gjendje të kontrollojnë se kush e shikon përmbajtjen e tyre në Flipside.

Ekziston gjithashtu një opsion për të “filluar nga e para” dhe për të “hequr të gjithë përdoruesit”.

Për të hyrë në Flipside të dikujt, trokitni lehtë mbi butonin ose rrëshqitni poshtë në profilin kryesor.

Kjo krijon një hapësirë ​​të veçantë ku përdoruesit mund të ndajnë përmbajtjen në mënyrë më selektive.

Qëllimi i Flipside është t’u ofrojë përdoruesve mundësinë për të pasur një profil të personalizueshëm të ndarë nga ai publik.

Përdoruesit do të kenë kontrollin se kush mund ta shohë përmbajtjen e tyre në Flipside, dhe funksioni është krijuar në thelb për të ofruar një përvojë më private për përdoruesit dhe miqtë e tyre të ngushtë.

Në nëntor, Instagram zgjeroi funksionin e tij Close Friends duke lejuar përdoruesit të ndajnë histori private në burimin kryesor.

Flipside duket se po e çon më tej këtë koncept duke krijuar një seksion të veçantë të profilit të përdoruesit për këto postime të zgjedhura, duke ofruar potencialisht një përvojë më të organizuar dhe private të ndarjes.

Funksioni i ri është ende në fazën e testimit, kështu që Instagram nuk ka konfirmuar ende një datë zyrtare të lançimit, por përdoruesit nuk do të kenë shumë kohë të presin.

/Shqip.com