Rozë

Ilnisa i shpëton nominimit

Publiku ka vendosur që banorja që duhet të largohet nga ky rrugëtim në Big Brother, mes Ilnisës dhe Ledjonës të jetë kjo e fundit.

Ilnisa u emocionua shumë duke falënderuar të gjithë që e votuan, duke thënë se

Megjithëse Ledjona kishte biletën, ajo nuk i dha mundësinë që të kthehej në shtëpi.

/Shqip.com