Rozë

I tha Bardhit se s’ka testikuj, Sara i përgjigjet Rozës: Ia kam prekur çdo natë

Pas përplasjes së Rozës me Bardhin, ku moderatorja i tha këngëtarit “ti do të kapesh me mua, por s’ke testikuj”, debati vijoi me Sarën.

Në një përgjigje për këtë deklaratë të Rozës, Sara tha se “Bardhi ka testikuj dhe burrërinë e ka treguar në disa vende, që i di vetëm unë”.

Sara: Ti më përmend mua te Bardhi, sa herë që do t’i tregosh burrërinë. I thua ti nuk ke mbrojtur të dashurën tënde

Roza: Po, patjetër!

Sara: Testikuj ka, ia kam prekur unë! I ka

Roza: I ke prekur?

Sara: Po, i kam prekur çdo natë dhe i ka. Nuk i thuhet një burri a ke testikuj

Roza: Ta tregojë atëherë burrërinë që nga dita e parë

Sara: Burrërinë e ka treguar në disa vende, që e di vetëm unë. Aty ku nuk e ka bërë, ia kam tërhequr vëmendjen, por ai e ka kuptuar edhe vetë. Ti nuk mund t’i thuash që s’mbron të dashurën tënde dhe nuk ke testikuj

Roza: Ishte temë diskutimi që rri ha makarona dhe nuk mbron femrën e vetë

Sara: Kështu e ka menduar më të logjikshme

/Shqip.com