Horoskopi i datës 9 prill

 • dashi

  Pas ulje-ngritjeve të javëve të fundit, do të faleshe që t’i kesh lehtë gjërat tani, por ky nuk është stili yt. Rritni përpjekjet tuaja për të ecur përpara rivalëve tuaj dhe sigurohuni që miqtë, kolegët dhe të dashurit të jenë 100 për qind pas jush.

 • demi

  Nëse ju duhet të shtyni udhëtimet ose planet tuaja sociale sot, atëherë të jetë kështu. Planetët tregojnë se ka çështje serioze që do të kenë nevojë për kontributin tuaj dhe ju nuk jeni ai lloji i personit për t’u larguar dhe për t’u argëtuar duke lënë të tjerët të zgjidhin rrëmujën.

 • binjaket

  Planetët paralajmërojnë se po e merrni shumë seriozisht një mosmarrëveshje të vogël dhe duhet ta rregulloni mendjen përpara se të thoni ose bëni diçka për të cilën më vonë mund të pendoheni. Nuk ka rëndësi se kush ka të drejtë dhe kush gabon, nuk ia vlen përkeqësimi në asnjë mënyrë.

 • gafore

  Për shkak se keni qenë në lëvizje pothuajse pa pushim deri vonë, nuk është çudi që tani ndiheni paksa të mërzitur. Lehtësohuni sot dhe jepini mendjes dhe trupit tuaj kohën për t’u rikuperuar.

 • luani

  Sa më shumë t’i lejoni vetes të ëndërroni tani, aq më shumë do të arrini në të ardhmen shumë të afërt. Mendja juaj është një mjet i fuqishëm dhe nëse e drejtoni në një drejtim specifik, aty do të përfundoni dhe ku do të gjeni thirrjen tuaj të vërtetë.

 • virgjeresha

  Mund t’ju duhet të prisni pak përpara se të keni mundësinë të punoni në idenë tuaj të fundit të madhe, por vazhdoni të mendoni për të dhe vazhdoni të përpunoni detajet brenda kokës tuaj, në mënyrë që kur të merrni dritën jeshile, të jeni gati të bini në tokë duke vrapuar.

 • peshore

  Sa më shumë pengues të bëhen disa njerëz, aq më shumë zemërimi juaj do të rritet, por përpiquni të mos lejoni që t’ju shkatërrojë ditën pasi asgjë e keqe nuk do të vijë prej tij. Shikojeni si një mundësi për t’u bërë përshtypje kolegëve dhe punëdhënësve se sa të durueshëm dhe të relaksuar mund të jeni.