Horoskopi i datës 2 qershor

 • dashi

  Me diellin, Venusin dhe Jupiterin që do të bashkohen nga Mërkuri në zonën më të hapur dhe më të hapur të grafikut tuaj, me të vërtetë do të ndihet si dita e parë e verës. Jeni në fillimin e një faze jashtëzakonisht pozitive dhe produktive. Bëje të vlefshme.

 • demi

  Pavarësisht se sa të detajuara mund të jenë planet tuaja, arsyeja e shëndoshë duhet t’ju tregojë se nuk mund të ndiqni secilën prej tyre. Mesazhi i yjeve këtë javë është se duhet të fokusoheni vetëm në çështje praktike. Ruajini ëndrrat për më vonë.

 • binjaket

  Mërkuri, sundimtari dhe planeti juaj i komunikimit, bashkohet me diellin, Venusin dhe Jupiterin në shenjën tuaj këtë javë, duke e bërë këtë një nga periudhat më të dobishme të vitit. Momenti kur i vendosni një emër ëndrrës suaj është momenti kur ajo fillon të realizohet.

 • gafore

  Ju mund t’ju duhet të mbroheni nga akuzat e një rivali këtë javë, por mos e bëni shumë dhe mos e humbni kohën tuaj duke u përpjekur t’i kundërpërgjigjni, sepse ata mund të bëjnë shumë pak për t’ju lënduar. Mëshirojini në vend të tyre.

 • luani

  Shumica e problemeve me të cilat përballeni kanë zgjidhje të thjeshta dhe nëse qëndroni prapa nga gjithë zhurma dhe konfuzioni, ato duhet të jenë mjaft të lehta për t’u identifikuar. Ka kaq shumë zëra që bërtasin për t’u dëgjuar në këtë moment, saqë tapat e veshit mund të jenë një investim i mirë.

 • virgjeresha

  Aktiviteti kozmik në fushën e karrierës së grafikut tuaj gjatë ditëve të ardhshme do t’i sjellë çështjet e punës në fokus më të mprehtë dhe do t’ju inkurajojë të vazhdoni përpara me ambiciet tuaja, pavarësisht se çfarë mund të mendojnë të tjerët për to. Mendimet e tyre nuk kanë rëndësi.

 • peshore

  Një problem që ju shqetëson prej shekujsh do të zbehet në rëndësi këtë javë, jo sepse nuk ekziston më, por sepse nuk ju intereson më. Do të jeni shumë më të qetë për jetën në përgjithësi tani dhe kjo është një gjë shumë e mirë.