Horoskopi i datës 16 maj

 • dashi

  Do t’ju duhet të përballeni me disa njerëz shtytës sot dhe ndërsa instinkti juaj i parë mund të jetë të shtyni dy herë më shumë, ndoshta duhet të merrni parasysh një qasje më delikate. Mundohuni të pretendoni se përpjekjet e tyre ju duken për të qeshur. Ata nuk do të jenë në gjendje të përballojnë talljet.

 • demi

  Ndiqni instinktet tuaja sot, edhe nëse ato ju çojnë në disa drejtime të reja të çuditshme. Të tjerët mund të thonë se ju duhet të luani mirë, por çfarë argëtimi është ky? Me kaq shumë aktivitet kozmik në favorin tuaj, të rrezikosh është një lojë që kërkon të luhet.

 • binjaket

  Mbajini ndjenjat tuaja për vete gjatë 24 orëve të ardhshme, veçanërisht nëse jeni lloji i Binjakëve që priret të dalë menjëherë dhe të thotë atë që do të thoni. Kjo mund të mos jetë koha më e mirë për t’u bërë të ditur disa njerëzve se çfarë mendoni vërtet për ta!

 • gafore

  Reputacioni juaj për kujdes është i fituar mirë dhe tenton t’ju mbajë jashtë rrezikut, por kjo është një nga ato raste kur duhet të jeni më aventureske në qasjen tuaj ndaj jetës. Udhëtimi mund të jetë pak me gunga sot, por ju prapë do ta shijoni atë.

 • luani

  Ndonjëherë shumë diçka mund të jetë aq e keqe sa jo e mjaftueshme dhe para se të mbarojë dita ju do të keni njohur të vërtetën e atij pretendimi. Nëse ju ofrohet më shumë se sa mund të konsumoni me lehtësi, provoni t’i jepni një pjesë, apo edhe pjesën më të madhe të saj.

 • virgjeresha

  Sa më stuhi të bëhet gjatë 24 orëve të ardhshme, aq më shumë të tjerët do t’ju drejtohen për mbrojtje. Ju do të dini vetëm se çfarë të thoni për të qetësuar frikën e tyre dhe për t’i bindur se, në realitet, ka pak të çmuara për të cilat duhet të shqetësohen.

 • peshore

  Sa më shumë të përpiqeni të jeni pozitiv, aq më shumë dyshues do të bëheni për motivet e dikujt me të cilin punoni ose bëni biznes. Ai zë bezdisës në pjesën e pasme të kokës suaj nuk duhet të injorohet – dhe në fakt mund t’ju shpëtojë nga një gabim i kushtueshëm.