Horoskopi i datës 14 qershor

 • dashi

  Ajo që ndodh më pas do t’ju kapë në befasi, por në një mënyrë shumë të mirë. Mbani sytë dhe veshët hapur gjatë 24 orëve të ardhshme dhe veproni shpejt dhe me vendosmëri kur shfaqen mundësi të reja – siç do të ndodhin me siguri. Ylli juaj është shumë në rritje.

 • demi

  Kini gjithmonë parasysh se jeta nuk është një lojë me shumën zero – të tjerët nuk duhet të humbasin vetëm që ju të fitoni. Përkundrazi, nëse i qaseni jetës me mendësinë se ka bollëk të pakufizuar, do të zbuloni se ka gjithmonë shumë për të shkuar përreth.

 • binjaket

  Lidhja e sotme Diell-Merkur, sugjeron se ju do të merrni gjithçka që kërkoni nga tani deri në fundjavë, prandaj kërkoni larg. Nëse miqtë, anëtarët e familjes dhe kolegët e punës e dinë se çfarë është ajo që dëshironi, ata do të bëjnë gjithçka për ta bërë atë për ju.

 • gafore

  Mos u shqetësoni duke u përpjekur t’i rezistoni tundimit sot sepse do të dështoni. Eksitimi për të bërë diçka pak të keqe do të jetë i mjaftueshëm për t’ju shtyrë të kapërceni kufijtë e sjelljes që zakonisht i impononi vetes. Ju mund të ndiheni fajtorë për këtë më vonë.

 • luani

  Dikush që takoni sot do të ndryshojë mënyrën se si e shikoni botën duke vënë në dukje gjëra që nuk i keni vënë re kurrë më parë. Ju mund të zbuloni se si rezultat ju jeni më pak të prirur për të kritikuar njerëzit për atë që i shihni si gabimet e tyre. Ose ndoshta jo.

 • virgjeresha

  Duket se jeni në një nga ata personat ku pasojat e mundshme të veprimeve tuaja nuk ju shqetësojnë aspak. Kjo për shkak se planeti juaj sundues Mërkuri është i energjizuar nga Dielli. Ju sinqerisht besoni se jeni të pathyeshëm, dhe ndoshta jeni!

 • peshore

  Gjithkush ka të drejtë për mendimin e tij, sigurisht, por nëse mund të shihni se këndvështrimi i një shoku është i gabuar, duhet t’ia tregoni atë fakt. Pa pasur zemërim, ata mund t’ju falënderojnë për plotësimin e boshllëqeve në njohuritë e tyre.