Lajme

Gazetarët zgjedhin drejtuesit e AGK-së, Xhemajl Rexha edhe një mandat

Xhemajl Rexha është rizgjedhet Kryetar i Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës.

Me Statutin e ri të AGK-së, parashihet edhe pozita e nënkryetarit/es, në të cilën është zgjedhur Naile Dema Selmani (Radio Dukagjini).

Anëtarët e tjerë të Bordit janë zgjedhur: Milot Hasimja (Klan Kosova), Florande Morina (T7), Blerta Dalloshi (TV Klan), Mehmet Krasniqi (RTV Dukagjini), Fatlum Jashari (ATV), Jehona Hulaj (Telegrafi) dhe Besnik Velija (Gazeta Express).

/Shqip.com