Art Jetese

Fustanet me kapuç: Trendi që askush nuk e priste, por të gjithë po e adhurojnë

Nuk e dimë a je në dijeni, por kudo po shfaqen personazhe të famshme me fustane me kapuç.

Fillimisht, si trend e risolli Bella Hadid (ndonëse është prezantuar para 30 viteve nëpër pasarela), për pak nuk iu kushtua rëndësi dhe tani, krejt papritur të gjithë po veshin fustane me kapuç shkruan Anabel.

Nuk ka rëndësi si tingëllon, sërish gocat duken yll. Meqë ra fjala, ja kush e ka përqafuar trendin:

Rihanna

Miley Cyrus

Margot Robbie

Tessa Thompson

/Shqip.com