Lajme

FOTO/ Peshkatari kap në liqenin e Pogradecit peshkun koran që peshon 13 kg

Ndodh në Pogradec! Një peshkatar kap në ujërat e liqenit të Ohrit një peshk Koran më shumë se 13 kg.

Peshkatari, i cili e ushtron prej vitesh këtë profesion në zonën e Udënishtit nuk kishte kapur më herët një peshk në këtë përmasë dhe kaq ka mjaftuar që ta shpërndajë në rrjetet e tij sociale.

Është rrallë që të kapet një peshk i përmasave të tilla në Pogradec për shkak edhe të rritjes së ngadaltë që ka si proces Korani.

/Shqip.com