Rozë

Fero dhe Don Xhoni me një duet muzikor? 

Reperi i njohur, Don Xhon është mjafkt aktiv me projekte muzikore.

Ai po ashtu ka edhe projekte me shumë nga artistët shqiptarë.

Mirëpo së fundmi, një InstaStory e publikuar nga reperi Fero, ngriti dyshime se ata të dy mund të vijnë me një projekt muzikor.

Fero nuk ka dhënë ndonjë detaj dhe asnjëri nuk ka pohuar diçka të tillë.

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022