Kulturë Kino

Ezra Miller rrezikon të humbasë rolin kryesor në “The Flash”

Aktori i njohur amerikan Ezra Miller, kohëve të fundit për shkak të disa ngatërresave po rrezikon të humbasë edhe rolin kryesor në filmin komik të filmit Flash.

Kështu po konsiderohet heqja e personazhit nga ekskluzivitetit, për shkak të sjelljeve të tij të fundit.

Ai u akuzua për kërcënime, dhunë edhe ndaj fëmijëve.

Ndërkaq, që nga marsi, ai ka pasur disa arrestime policore për një sërë krimesh: fyerje, sulm, ngacmim dhe vjedhje.

Një situatë pothuajse e pashpresë i detyron prodhuesit të ndërmarrin hapa të rrezikshëm. Opsione të tjera të mundshme – të refuzoni reklamimin aktiv të figurës ose të zhvendosni datën e publikimit në HBO Max – ndoshta deri atëherë skandalet do të zhduken.

Ndërkohë që Miller është në pritje të gjyqit, studio tashmë e ka vënë përpara faktit: edhe nëse shpallet i pafajshëm, Warner Bros prish të gjitha kontratat me aktorin.

Filmi i ardhshëm “The Flash” planifikohet të lansohet për publikun e gjerë në qershor të vitit 2023.